• Na het moeten annuleren van onze eerste pop-up restaurant en het nog snel organiseren van een take away/Afhaal om toch de Thaise keuken tot bij U thuis te kunnen brengen hebben we besloten van dit  alvast verder te zetten dank zij jullie interesse. Hartelijk dank hiervoor. 

Indien mogelijk bestel tijdig zodat we jullie gerechten op het gevraagde uur kunnen klaar zetten. U kan ook de dag zelf bestellen dit is geen probleem.

Soms kan het wel zijn dat U uw gerechten terug een beetje extra dient op te warmen echter geen schrik daar alles vers gemaakt is gaat dit geen afbreuk doen aan de smaak met het opwarmen. 

Ons concept bestaat er uit dat we maandelijks onze menu aanpassen vandaar ook een beperkte menu keuze zodat u door het bos de bomen blijft zien en niet overstelpt wordt met de vele gerechten.  We wensen jullie alvast veel plezier en smakelijk eten.

NIEUWE MENU MAAND OKTOBER 2021

 

 OPEN:VRIJDAG 15/10 - ZATERDAG 16/10 - ZONDAG 17/10 

Bestellen kan altijd, via deze site 24u/24u gewoon even bij vermelden  voor welke dag U uw bestelling wenst en tegen welk uur.

Wij zijn open elk weekend, tenzij anders vermeld op deze site en onze facebookpagina. 

Op vrijdag zijn we open vanaf         17:00u - 20:00u

Op zaterdag zijn we open vanaf      15:00u - 21:00u

Op zondag zijn we open vanaf         15:00u - 20:00U

Bestellen kan via het bijhorend invulformulier op deze pagina.

Wij leveren ook bij U thuis gezien de maatregelen die genomen zijn. Dit wel met de nodige hygiëne in acht genomen.

Leveringen gebeuren vrijdag van 17:00u tot 20:00u en zaterdag van 16:00 tot 18:00 en Zondag van 17:00u tot 20:00u enkel en alleen als het echt niet mogelijk is voor af te halen, en afhankelijk van de drukte. Indien U buiten de grote ring van Lier woont vragen wij een extra kost voor leveren van €5 hopend op u begrip hiervoor.

U kan tevens bij levering betalen met de bankapp, Payconick of Cash.