• Na het moeten annuleren van onze eerste pop-up restaurant en het nog snel organiseren van een take away/Afhaal om toch de Thaise keuken tot bij U thuis te kunnen brengen hebben we besloten van dit  alvast verder te zetten dank zij jullie interesse. Hartelijk dank hiervoor. 

Indien mogelijk bestel tijdig zodat we jullie gerechten op het gevraagde uur kunnen klaar zetten. U kan ook de dag zelf bestellen dit is geen probleem.

Soms kan het wel zijn dat U uw gerechten terug een beetje extra dient op te warmen echter geen schrik daar alles vers gemaakt is gaat dit geen afbreuk doen aan de smaak met het opwarmen. 

Ons concept bestaat er uit dat we maandelijks onze menu aanpassen vandaar ook een beperkte menu keuze zodat u door het bos de bomen blijft zien en niet overstelpt wordt met de vele gerechten.  We wensen jullie alvast veel plezier en smakelijk eten.

MENU MAAND FEBRUARI 2024

Vrijdag 1/03: GESLOTEN

Zaterdag 2/03: GESLOTEN

Zondag 18/02: OPEN 17:00u - 20:00u 

Bestellen kan 24u/24u via het invulformulier op deze site gewoon even vermelden voor welke dag U uw bestelling wenst en tegen welk uur. Ook voor groepen kunnen wij U helpen.

Wij zijn open elk weekend, tenzij anders vermeld op deze site en onze facebookpagina. 

Bestellingen plaatsen kan altijd via het bijhorend invulformulier op deze pagina.

Leveringen gebeuren vanaf €40. Dit op vrijdag van 17:00u tot 20:00u en zaterdag van 17:00 tot 18:00 en Zondag van 17:00u tot 20:00u. Leveringen gebeuren enkel als de drukte het toelaat. Indien U toch wenst dat er geleverd wordt bestel tijdig. Indien U buiten Lier woont vragen wij een extra kost voor leveren van €5 hopend op u begrip hiervoor.

U kan tevens bij levering betalen met de bankapp, Payconick of Cash.