• Na het moeten annuleren van onze eerste pop-up restaurant en het nog snel organiseren van een take away/Afhaal om toch de Thaise keuken tot bij U thuis te kunnen brengen hebben we besloten van dit  alvast verder te zetten dank zij jullie interesse. Hartelijk dank hiervoor. 

Indien mogelijk bestel tijdig zodat we jullie gerechten op het gevraagde uur kunnen klaar zetten. U kan ook de dag zelf bestellen dit is geen probleem.

Soms kan het wel zijn dat U uw gerechten terug een beetje extra dient op te warmen echter geen schrik daar alles vers gemaakt is gaat dit geen afbreuk doen aan de smaak met het opwarmen. 

Ons concept bestaat er uit dat we maandelijks onze menu aanpassen vandaar ook een beperkte menu keuze zodat u door het bos de bomen blijft zien en niet overstelpt wordt met de vele gerechten.  We wensen jullie alvast veel plezier en smakelijk eten.

NIEUWE MENU MAAND JANUARI 2021

SAMEN VEILIG, VERGEET UW MONDMASKER NIET IN LIER. 

OPEN ZATERDAG 23/01 - ZONDAG 24/01 

VRIJDAG 22/01 ZIJN WE GESLOTEN VANWEGE MIJN HOOFDBEROEP IN DE ZORG WAAR IK TOT IN AVOND LAAT MOET WERKEN.

Dit weekend vanwege het succes en de vraag breiden we een vervolg aan de mogelijkheid om het sticky rice(kleefrijst) te bestellen.

Wenst U echt een gerecht uit het Noord Oosten van Thailand dan wordt deze rijst meestal gecombineerd met Laab Kai(Kipsalade)

BELANGRIJK OM DEZE RIJST TE BESTELLEN DIEN JE 1 DAG VOORAF TE BESTELLEN DIT VANWEGE HET VELE WERK OM DIT SUPER LEKKERS TE MAKEN.

We wensen jullie een super fijn 2021 en een gezond ,gelukkig en culinair 2021. Dat jullie de weg naar onze thaise keuken nog lang mogen terug vinden. Waarvoor hartelijk dank voor het afgelopen en ongewoon jaar 2020.

Bestellen kan altijd, via deze site 24u/24u gewoon even bij vermelden  voor welke dag U uw bestelling wenst en tegen welk uur.

Wij zijn open elk weekend, tenzij anders vermeld op deze site en onze facebookpagina. 

Op vrijdag  zijn we open vanaf       17:00u - 20:00u

Op zaterdag  zijn we open vanaf    15:00u - 21:00u

Op zondag zijn we open vanaf        15:00u - 20:00u

Bestellen kan via het bijhorend invulformulier op deze pagina.

Wij leveren ook bij U thuis gezien de maatregelen die genomen zijn. Dit wel met de nodige hygiëne in acht genomen.

Leveringen gebeuren vrijdag van 17:00u tot 20:00u en zaterdag van 16:00 tot 18:00 en Zondag van 17:00u tot 20:00u enkel en alleen als het echt niet mogelijk is voor af te halen, en afhankelijk van de drukte. Indien U buiten de grote ring van Lier woont vragen wij een extra kost voor leveren van €5 hopend op u begrip hiervoor.

U kan tevens bij levering betalen met de bankapp,Payconick of Cash.